Toolland - Steekwagen - Met telescopisch handvat

€ 99,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 266
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

Ga jij binnenkort verhuizen of een deel van je huis verbouwen? Dan mag de steekwagen Toolland QT102 niet ontbreken. Met dit handige gereedschap kun je eenvoudig al jouw zware dozen en andere dingen naar een andere ruimte of naar buiten rijden. Deze steekwagen heeft een hoogte van 80 en is uitschuifbaar tot wel 120 cm, heeft een inklapbaar draagvlak van 29 bij 29 cm en is gemaakt van stevig staal. De wielen hebben een diameter van 26 centimeter en zijn voorzien van knalrode details. Dit blauwe wagentje heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 200 kilo, waardoor je hier eenvoudig je allerzwaarste spullen mee kunt vervoeren. De handvaten van de steekwagen zijn telescopisch en hebben een felrode kleur.

Veiligheidsgreep

Wist je dat de steekwagen Toolland QT102 ook voorzien is van een handige veiligheidsgreep? Zo kun je niet alleen snel, maar ook geheel veilig je spullen verplaatsen of verhuizen. De steekwagen heeft een gewicht van 12 kilo. Of je nu alleen een kamer verbouwt en snel je spullen van de ene naar de andere ruimte moet verplaatsen, of juist een grote verhuizing voor de boeg hebt en constant spullen naar de lift en vanuit de lift moet verplaatsen, met deze handige steekkar van Toolland is dat zo gebeurd. Bovendien kun je dit karretje niet alleen inschuiven na gebruik, maar kan het draagvlak ook worden ingeklapt. Zo kun je dit verhuishulpje dus eenvoudig opbergen.

Verhuisaccessoires Toolland

Is je steekwagentje kapot gegaan, bijvoorbeeld doordat je deze iets te zwaar hebt belast? Geen probleem. Op onze website kun je reserveonderdelen aanschaffen, zoals een reservewiel. Ook kun je andere handige verhuisaccessoires vinden van Toolland, zoals een compacte meubelroller of een plateauwagen met een extra groot draagoppervlak. Daarnaast zijn er van andere merken diverse producten voor de verhuizing te vinden, zoals meubelrollers van Kelfort of steekwagens van Techtube Pro. Sommige rollers of karretjes kunnen wel tot 400 kilo aan spullen dragen.

Specificaties
Meer over Toolland - Steekwagen - Met telescopisch handvat (Productcode: 1617159157.13103)
 Soort
Steekwagen
 Max. draagvermogen
200 kg
 Gewicht
12 kg
 Hoogte
80-120cm
 Materiaal
Staal
 Merk
Toolland
 Eigenschappen
Veiligheidsgreep
 Afmeting plateau
290 x 290 mm