Aluminium steekwagens

Moet je de inboedel verhuizen of heb je wekelijks een handig hulpje nodig voor je werk? Steekwagens zijn tegenwoordig onmisbaar om op een comfortabele manier spullen te kunnen vervoeren zonder dat je meteen last krijgt van je rug, schouders of nek. Ook particulieren schaffen steeds vaker een steekwagen aan om hen te helpen bij hun dagelijkse klusjes. Er bestaan verschillende soorten steekwagens waar je uit kunt kiezen: een aluminium steekwagen is bijvoorbeeld geschikt voor de particuliere gebruiker. Je ziet ze ook in professionele omgevingen wegens hun lage gewicht. Ze zijn licht, eenvoudig in gebruik, gemakkelijk op te bergen en hebben een hoog draagvermogen.

Voordelen van een aluminium steekwagen kopen

Er zijn een aantal interessante en handige voordelen te vinden bij een aluminium steekwagen. Het grootste voordeel is dat de gebruiker met lichte werkzaamheden zware spullen kan optillen en verplaatsen zonder dat hij of zij daar zelf veel van merkt. Bij sommige modellen zitten handvaten bovenop de steekwagen waarmee de gebruiker nóg gemakkelijker de boel kan bedienen en verplaatsen. Hiermee kunnen zij gemakkelijker in het zwaartepunt komen waardoor ze op de meest lichte manier kunnen rijden met de wagen. Daarnaast zorgt de opbouw van een aluminium steekwagen voor de perfecte balans om zware producten te verplaatsen zoals kasten en bureaus. Ook zijn de meeste aluminium steekwagens uit te breiden naar een langer model waardoor je bijvoorbeeld grote kasten en stapels dozen eenvoudig kunt verplaatsen zonder daarbij last te krijgen van je lichaam. Hierbij moet je uiteraard wel altijd letten op het maximale draagvermogen van de aluminium steekwagen, zorg ervoor dat je deze nooit overschrijdt in verband met ongelukken. Aluminium is een sterk materiaal, maar kan uiteraard breken wanneer het limiet wordt overschreden. Je moet er altijd op letten dat aluminium steekwagens een lager draagvermogen hebben dan andere steekwagens. Tegelijkertijd heeft een aluminium wagen weer het voordeel dat het een stuk lichter in gebruik is.

Aluminium steekwagen met luchtbanden

Bij Steekbanden-verkoper.nl vind je verschillende soorten aluminium steekwagens, namelijk met kunststof banden of met luchtbanden. Steekwagens met luchtbanden hebben de voorkeur wanneer je van plan bent om zware dingen te vervoeren. Steekwagens met luchtbanden kunnen veel zwaardere dingen kunnen vervoeren dan steekwagens met kunststof banden. Kies je voor luchtbanden, dan kies je dus voor veel gewicht om te vervoeren. Aluminium steekwagens met luchtbanden zijn niet eens heel veel duurder om aan te schaffen. Het nadeel kan natuurlijk wel zijn dat er een band lek gaat. Wanneer je dus zeker weet dat je geen zwaargewichten hoeft te vervoeren dan is een steekwagen met kunststof banden ook een goede keuze. Je weet hiervan zeker dat de banden niet lek kunnen. Bekijk wel altijd het maximum draaggewicht en zorg ook hierbij ervoor dat je deze nooit overschrijdt. De wagen en de spullen op de steekwagen kunnen kapot gaan en het is ook nog eens gevaarlijk voor degene achter de wagen. Bij de diverse steekwagens staat altijd het maximum draaggewicht vermeld zodat je precies weet waar je aan toe bent wanneer je aan het klussen slaat.

Aluminium steekwagen inklapbaar

Ook verkopen we online de aluminium steekwagen opvouwbaar of inklapbaar, iets dat ideaal is wanneer je deze bijvoorbeeld voor werk vaak mee moet nemen in de auto of in een busje. Zodra je het wagentje hebt ingeklapt neemt het ontzettend weinig ruimte in. Dat is ook perfect wanneer je het apparaat thuis wilt opbergen. Waarschijnlijk heb je al genoeg spullen in je garage staan en is het des te fijner wanneer een steekwagen klein kan worden opgeborgen. Zelfs wanneer je over veel ruimte beschikt om je apparaten op te slaan is het fijn dat je een wagentje kleiner kunt maken. Wist je bijvoorbeeld dat aluminium steekwagens waarvan je de vork in kunt klappen de helft ruimte innemen van wagens waarbij dat niet kan? Aluminium steekwagens kunnen ook nog eens compacter worden opgevouwen dan gewone steekwagens: ze kunnen als het ware als een pakketje in elkaar worden gezet. Tel daarbij het lichte gewicht op en je kunt een aluminium steekwagen handig overal mee naartoe nemen wanneer je dat wilt. Het pakketje is zelfs zo klein dat je deze wagen standaard achterin je auto kunt laten liggen, je hebt er op die manier geen last van wat betreft ruimte.

Extraatje naast de aluminium steekwagen

Wanneer je gaat verhuizen is een aluminium steekwagen de ideale hulp! Je kunt er eenvoudig en snel je meubels mee verplaatsen, het is een handig hulpmiddel om je verhuisdozen mee te verplaatsen en ga zo maar door. De steekwagen is niet groot genoeg voor álle meubels, waardoor een ander hulpje bij de verhuizing soms wel erg fijn kan zijn. Schaf naast de aluminium steekwagen bijvoorbeeld een meubelroller aan, die in de webshop van Steekwagen-verkoper.nl eveneens voordelig wordt aangeboden. Meubelrollers zijn handige rijplateaus die vaak tot wel 400 kilo kunnen vervoeren. Dat is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een bank hebt die niet op de steekwagen past maar wel vervoerd moet worden. Ook beschikt Steekwagen-verkoper.nl over nog meer handige producten en apparaten om jou te helpen bij je verhuizing.

Hulp en advies

Heb je nog vragen over de aanschaf van een aluminium steekwagen dan wel inklapbare steekwagen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Bestel je voor 22:00 uur? Dan krijg je je producten morgen al in huis! Bij een bestelling vanaf 50 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Op die manier profiteer je ook nog eens van een lage prijs. Check ons aanbod aluminium steekwagens en andere handige producten.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links