Perel - Spanband - Assortiment spanbanden

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Spanband Perel ARATS1

Met de spanband Perel ARATS1 hoef je niet na te denken welke spanbanden je moet kopen, want je krijgt er direct 12 in één koop. In het pakket zitten namelijk:

  • een spanriem met kliksysteem en haak (lengte 5 m, breedte 2,5 cm);
  • een spanriem met kliksysteem zonder haak (lengte 5 m, breedte 2,5 cm);
  • 8 snelbinders (lengte variërend van 40, 60, 80 en 100 cm, breedte van 7,5 mm);
  • 2 spanriemen met een remsysteem (lengte 2,5 m, breedte 2,5 cm).
Je hebt dus altijd de riem bij de hand die jij op dat moment nodig hebt om je spullen mee vast te zetten.

Wanneer gebruik je spanbanden?

Als je zware spullen op een veilige manier wilt vervoeren, dan kan je deze het beste vastmaken met een van de spanriemen uit het spanband Perel ARATS1 pakket. Kies de riem uit met de beste lengte en kracht. Spanbanden worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld ladingen in vrachtwagens, aanhangwagens of bestelbussen vast te zetten, maar je kan ze net zo goed gebruiken om tenten niet te laten wegvliegen, in de boomhut van je kindje, tijdens een verhuizing of om de vracht in een container mee vast te maken. Ze zijn dus in heel veel situaties handig.

Verschillende afmetingen

Afhankelijk van welke spullen vastgezet dienen te worden, kies je de riem uit die het beste past. Ook aan de meest kleine vrachten is gedacht met 8 snelbinders voor bijvoorbeeld de doos met boodschappen achter op je fiets. Er zitten verder spanbanden tussen met een kliksysteem, waarmee je heel secuur kan bepalen hoe strak of los de riem moet zitten, en zonder. Ook heb je de keuze om een spanriem te kiezen met een haak of zonder een haak. Kortom: veel keuze om precies de juiste spanriem te kiezen die past bij de situatie.

Specificaties
Meer over Perel - Spanband - Assortiment spanbanden (Productcode: 4310782176.13103)
 Merk
Perel